Unibet Betaling: Hoe kan je Betalen en Geld Opnemen?

In deze review over de Unibet betaalmethoden kan je leren hoe je een Unibet betaling zal kunnen uitvoeren en je het Unibet geld opnemen zal kunnen organiseren. Zodat je precies weet wat je kunt doen als je hier gaat gokken.

Stap Voor Stap Gids Voor Unibet Betalingen

Bij Unibet storten is over het algemeen niet zo heel moeilijk. Het spreekt daarnaast ook redelijk voor zich hoe het gaat. Toch zullen we even kijken naar hoe dit gaat en geven we je een stappenplan die je kunt volgen voor het storten en opnemen.

Hoe Doe Je Een Storting?

Een Unibet betaling uitvoeren is niet een ingewikkelde procedure en loopt op de volgende manier.

  1. Registreer je bij Unibet of log in op je account.
  2. Wanneer je dan ingelogd zal zijn zal je op de betaalpagina van de site een van de betaalmethoden kunnen selecteren.
  3. De gekozen betalingsmanier zal na je instructies de betaling uitvoeren.
  4. Het bedrag zal op je bankroll of speelrekening verschijnen en hiermee kun je een welkomstbonus activeren door voldoende geld te storten.
Unibet Betalingsmethoden

Hoe Regel Je Een Terugbetaling?

Net als bij Unibet storten is ook Unibet geld opnemen aan voorwaarden en procedures gebonden.

  1. Je zal eerst op Unibet moeten inloggen en naar de betaalpagina van de site moeten doorklikken.
  2. Je zal een van de betaalmethoden moeten kiezen en dan zal de kassier kunnen nakijken of je aan alle voorwaarden voor een terugbetaling zou voldoen.
  3. Na goedkeuring wordt het geld dan naar de door jou gekozen betaalmethode overgemaakt in 1-3 werkdagen.

Unibet Betalingsmethoden

Om te kunnen gokken bij Unibet moet je natuurlijk eerst geld overmaken. Dit kun je doen via verschillende Unibet betaalmethoden. Om te kijken hoe je je Unibet betaling kunt doen, gaan we kijken naar de verschillende mogelijk betaalmethoden. Houdt er wel rekening mee dat je eerste storting ten aller tijden via iDeal moet gaan.

BetaalmethodeMin./Max. stortingTransferkostenTransfertijd
Unibet iDEALEigen limietGeenDirect
BankoverschrijvingEigen limietGeen1-3 werkdagen
Visa/MastercardEigen limietGeenDirect

Ook met welke Unibet betaalmethoden je het Unibet geld opnemen zal kunnen regelen is te zien via de onderstaande tabel. Om een opname methode te kunnen gebruiken moet je deze eerst al eens gebruikt hebben om te storten.

Opname methodeMin./Max. terugbetalingTransferkostenTransfertijd
BankoverschrijvingEigen limietGeen1-3 werkdagen
Visa/MastercardEigen limietGeen2-3 werkdagen

Unibet iDEAL: Hoe Werkt Het?

Bij Unibet iDeal gebruiken is precies wat je zou verwachten. Het werkt net zo makkelijk als elke andere online betaling die je met deze betaalmethode doet. Houdt er rekening mee dat je deze sowieso moet gebruiken voor je eerste storting.

Daarnaast is Unibet iDeal niet te gebruiken als opname, maar kun je dit doen naar dezelfde rekening via een bankoverschrijving. Over het algemeen is dit binnen 24 uur geregeld, maar kan tot 3 dagen duren.

Unibet PayPal: Hoe Werkt Het?

Het is niet mogelijk om bij Unibet PayPal te gebruiken. Dit heeft te maken met het feit dat PayPal niet gebruikt mag worden voor online gokken in Nederland. Hierdoor kan Unibet PayPal niet aanbieden, zelfs niet als ze het zouden willen.

Unibet Paysafe: Hoe Werkt Het?

Dit is een geschenkkaart die via een code kan worden gebruikt. Het is daarmee een redelijk anonieme manier van betalen. Dit zorgt ervoor dat Unibet Paysafe ook niet aan kan bieden. Deze manier mag wettelijk namelijk ook niet in Nederland.

Unibet Kredietkaart: Hoe Werkt Het?

Met een creditcard worden je aankopen voorgefinancierd tot een bepaald bedrag. Iedere maand krijg je een afrekening. Je kan ze gebruiken voor het Unibet storten en uitbetalen.

Unibet Visa: Hoe Werkt Het?

Visa is een kredietkaart die wordt uitgegeven door de kredietmaatschappij Visa. Hierdoor werkt deze op dezelfde manier als andere creditcards.

Unibet Afterpay: Hoe Werkt Het?

Afterpay is effectief een korte lening. Hierdoor mag je ook deze wettelijk niet gebruiken bij online gokken. Je zou op deze manier namelijk kunnen gokken of je winst gaat krijgen en daarmee kunnen gokken met geld dat je niet hebt.

Veelgestelde Vragen Over Unibet Betalingen

We geven je graag nog een paar bemerkingen over het betalingsverkeer bij Unibet.

Zijn Er Transferkosten Bij Unibet?

Nee, transactiekosten zijn er niet bij Unibet. Dit heeft ook te maken met het feit dat dit niet is toegestaan voor online gokken.

Hoe werkt de verificatie van je identiteit?

Dit kun je doen door of een identiteitsbewijs als een ID-kaart of paspoort up te loaden naar Unibet. Alternatief kan je inloggen via iDIN om dit te doen.

Wat is het minimum- en maximumbedrag bij het Unibet betaalverkeer?

Dit zal voor iedereen anders zijn. Het is namelijk nodig om een eigen limiet in te stellen. De hoogte van dit limiet kun je dan ook zelf betalen. Het is aan te raden om deze op een redelijk bedrag te zetten, aangezien het jezelf beschermd.

Wat zijn de transfertijden?

Voor geld storten zal deze over het algemeen vrijwel direct op je account staan. Voor geld opnemen is dat vaak geregeld in 24 uur, maar kan afhankelijk van je eigen bank tot maximaal 3 werkdagen duren.

Hoe kan je een terugbetaling annuleren?

Ja, dit is mogelijk. Maar dit moet je wel doen voordat de opname verwerkt is door Unibet. Als deze eenmaal is verwerkt, dan kun je deze niet meer annuleren.

Wat zijn de gebruikte munteenheden?

Wettelijk gezien mag je alleen euros gebruiken. Dit is om witwassen vanuit het buitenland te voorkomen. Je zult hier dan ook alleen euros kunnen gebruiken.

Zijn deze munteenheden onderling uitwisselbaar?

Zie het bovenstaande antwoord. Om witwassen te voorkomen vanuit het buitenland is dit niet mogelijk.

Wat zijn de beschikbare betaalmethoden?

De beschikbare betaalmethoden bij Unibet zijn onder andere iDeal, bankoverschrijving en creditcards.

Unibet Klantendienst En Evaluatie

Net zoals nu bij de legale buitenlandse goksites, heeft Unibet Nederland ook een klantendienst. Gelukkig is deze ook volledig in het Nederlands beschikbaar, wat toch een hoop communicatieproblemen voorkomt. Je kunt de klantenservice bereiken via de volgende manieren.

  • Helppagina met meestgestelde vragen
  • Live chat
  • Sociale media.

We geven je graag nog dit mee. Wanneer je binnenkort zou besluiten om bij een online goksite aan te sluiten, wees dan voorzichtig. Gokken is leuk, maar kan gevaren opleveren. Ieder respectabel online casino heeft een disclaimer over verantwoord gokken op zijn pagina. Lees en leer van de tips die hier worden gegeven.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie